Creo Parametric

PTC Creo Parametric

CE Masters is van oorsprong een abolute specialist in Creo Parametric (voorheen Pro/ENGINEER). CE Masters heeft al menig bedrijf geholpen om het onderste uit de kan te halen in het gebruik van Creo Parametric en aanverwante PTC software.

Wat is Creo Parametric?
Creo Parametric is een high-end 3D CAD applicatie van Parametric Technology Corporation. Creo Parametric staat al jaren bekend als één van de krachtigste 3D engineering applicaties ter wereld.

De kracht van Creo Parametric
Creo heeft een zeer krachtige 'engine' die sneller regenereert dan vergelijkbare pakketten. Dit is vooral een groot voordeel bij de ontwikkeling van complexe geometrie, zoals bijvoorbeeld spuitgietdelen. Een ander groot voordeel van Creo Parametric ten opzichte van andere pakketten is dat referenties zeer stabiel zijn. Dit stelt ontwerpers in staat om middels Top-Down-Design methodieken de fit en function te allen tijde te waarborgen.

Creo als tool voor simulatie en verificatie
Creo  is niet alleen een ontwerptool, het is ook een tool om ontwerpen te verifieren. Met extra modules zoals Creo Simulate en Creo Mechanism Dynamics kunnen statische en dynamische systemen gesimuleerd worden.

Andere Creo modules
CE Masters beheerst niet alleen Creo Parametric maar ook diverse aanvullende modules zoals bijvoorbeeld Creo Mold Analysis en Creo Manufacturing waarmee respectievelijk productiematrijzen en CNC freesprogramma's kunnen worden gemaakt.

Productconfiguratoren maken met Creo Parametric
CE Masters gebruikt Creo Parametric ook voor de vervaardiging van zogenaamde "productconfiguratoren". Dit zijn intelligente 3D CAD modellen, aangestuurd vanuit externe applicaties (zoals bijvoorbeeld Excel). Hiermee kan in een handomdraai een klantspecifieke variant op een bestaand ontwerp gemaakt worden. Creo construeert, volledig automatisch, de constructie uit en genereert alle benodigde 2D productietekeningen.

Meer weten?
Wilt u meer weten over hoe CE Masters successen boekt met Creo en aanverwante PTC software? Neem dan eens een kijkje op onze hoofdpagina, onze diensten of onze projecten.

Update

CE Masters is now operating under the Pezy Group brand. For more information visit www.pezygroup.com

This website will no longer be maintained