History

Mechanical Product Development & Consultancy

Oorsprong
CE Masters is in 1993 begonnen als een groep consultants op het gebied van 3D Computer Aided Design. CE Masters heeft menig bedrijf geholpen om het onderste uit de kan te halen voor wat betreft hun investering in 3D CAD software, met name Pro/ENGINEER, tegenwoordig beter bekend als Creo Parametric.

Engineering on-site
Het werd al snel duidelijk dat klanten niet alleen behoefte hadden aan advies, maar ook aan engineering capaciteit. Medewerkers van CE Masters gingen steeds vaker bij de klant op locatie aan de slag.

Projecten
Zo rond 2001 is CE Masters de schat aan ervaring gaan aanwenden om klanten projectmatig van dienst te zijn. CE Masters heeft zich in de jaren daarna ontwikkeld tot een full service ontwerpbureau / ingenieursbureau. CE Masters heeft een zeer brede portfolio, met daarin diverse prestigieuze projecten voor toonaangevende opdrachtgevers. De ervaring loopt van productontwikkeling van kleine consumentenproducten t/m zware werktuigbouw.

Pezy Group
Sinds oktober 2008 is CE Masters onderdeel geworden van de Pezy Group. Deze groep bestaat uit meer dan 100 professionals op het gebied van mechanische productontwikkeling, verdeeld in vestigingen in Houten, Groningen, Eindhoven, Amsterdam en Singapore. In maart 2016 zijn alle Pezy Group bedrijven, waaronder CE Masters, samengegaan onder het Pezy Group merk. Bezoek www.pezygroup.com om op de hoogte te blijven van ons laatste nieuws en ontwikkelingen. 

Integratie Greentech Engineering
Per 1 juni 2014 zijn de activiteiten van Greentech Engineering, zusterbedrijf binnen de Pezy Group, geintegreerd in het merk CE Masters. Hiermee werkt CE Masters aan een verdere versterking van haar positie in de markt voor mechanical engineering en industrialisatie.

Locatie
Sinds 2 januari 2012 is CE Masters gevestigd in Houten. Het moderne pand is tevens een centraal overlegpunt van Pezy Group.


Hoofdkantoor van CE Masters in Houten

Update

CE Masters is now operating under the Pezy Group brand. For more information visit www.pezygroup.com

This website will no longer be maintained