Integratie van Greentech Engineering bij CE Masters

Greentech Engineering en CE Masters gaan samen verder in één merk. De activiteiten die Greentech Engineering in Nederland en Singapore onderneemt worden met ingang van 1 juni 2014 volledig geïntegreerd in het merk CE Masters, dat hiermee een verdere versterking van haar positie in de markt voor mechanical engineering en industrialisatie realiseert.

Versterking competentie

Met het integreren van de twee merken, die beiden onderdeel zijn van Pezy Group, is de nieuwe combinatie in staat een nog betere dienstverlening te bieden aan haar klanten. “Gezamenlijk zijn we in staat om de brug te slaan tussen productontwikkeling en productie.” Aldus Theo Wijers, business leader van CE Masters. “Door de uitbreiding van ons team met industrialization engineers, verzekeren wij onze klanten van producten geoptimaliseerd voor het productieproces.” Het voormalige team van Greentech Engineering zal voortaan opereren als competentieteam binnen CE Masters.

De integratie past goed in de strategie van Pezy Group om een netwerkorganisatie te ontwikkelen van bedrijven die excelleren op een kerncompetentie binnen productontwikkeling. “Schaalgrootte wordt meer en meer een doorslaggevende factor om op lange termijn een aantrekkelijke innovatiepartner te zijn”, aldus Henco Pezy, CEO Pezy Group.

Uitbreiding

Door deze integratie beschikt CE Masters over 30 man personeel en vestigingen in Houten en Eindhoven en een start-up in Singapore. CE Masters verleent engineering diensten voor multinationals en innovatieve productontwikkelaars in Nederland. Gevraagd naar de ambitie zegt Theo Wijers het volgende: “We zullen ons het komend jaar vooral bezig houden met het ontwikkelen van een leidende positie op het gebied van mechanical engineering in Nederland en Singapore”

Op de High Tech beurs in Den Bosch op 7 en 8 mei zal CE Masters in haar nieuwe vorm aanwezig zijn. Bezoekers krijgen dan de mogelijkheid de gecombineerde dienstverlening te bekijken en vragen te stellen aan experts van beide partijen.

Voor meer informatie over deze integratie en de diensten van CE Masters kunt u contact opnemen met:

Theo Wijers, business leader                       

t.wijers@cemasters.nl

Sander de Regt, business leader

s.de.regt@cemasters.nl

+31 30 635 4850

Update

CE Masters is now operating under the Pezy Group brand. For more information visit www.pezygroup.com

This website will no longer be maintained