Ontwerpbureau CE Masters

Ontwerpbureau CE Masters
CE Masters in een technisch ontwerpbureau gespecialiseerd in mechanische productontwikkeling ofwel werktuigbouwkundige productontwikkeling.

Industrieën
CE Masters ontwerpt consumentenproducten, apparaten, voertuigen, machines, en werktuigbouwkundige installaties. Als full service ontwerpbureau is CE Masters in staat om productontwikkeling van begin tot eind tot een succes te brengen.

Engineering met 3D CAD en FEM
CE Masters onderscheidt zich van andere ontwerpbureau's vanwege haar technische ervaring en haar verregaande expertise in 3D CAD. Daarnaast is CE Masters één van de weinige ontwerpbureau's dat verificatie van het ontwerp (waaronder statische en dynamische sterkteanalyses) als een vaste stap in haar ontwerpproces heeft opgenomen.

Industriële vormgeving
CE Masters is een ontwerpbureau dat industrial design ofwel industriele vormgeving kan verzorgen.  Bij een opdracht waarin specialistische kennis op dit vlak gewenst is (bijv. op het gebied van grafische vormgeving of user interface design), kan CE Masters de juiste competenties betrekken vanuit de Pezy groep.

Werktuigbouwkundige conceptontwikkeling
Technische conceptontwikkeling is absoluut één van de speerpunten van ontwerpbureau CE Masters. Bij het ontwerpen van oplossingen maakt CE Masters gebruik van diverse creativiteitstechnieken, waaronder whiteboard sessies, TRIZ en morfologische overzichten. Daarnaast is CE Masters een ontwerpbureau dat profesionele visualisaties kan opleveren van (tussen)resultaten, t.b.v. presentaties, werkinstructies of promotiemateriaal.

Uw uitdaging?
Heeft u een uitdaging met een mechanisch/werktuigbouwkundig karakter en zoekt u een deskundige partner, hetzij voor een creativiteitsboost, hetzij voor de uitwerking van een gereed concept, dan bent u bij ontwerpbureau CE Masters aan het goede adres.

Meer weten
Wilt u meer weten over ontwerpbureau CE Masters, neem dan eens een kijkje op onze diensten of projecten.

Update

CE Masters is now operating under the Pezy Group brand. For more information visit www.pezygroup.com

This website will no longer be maintained