Facilitator

Wanneer een Facilitator?
De Facilitator kan u helpen om het innovatieve vermogen van uw projectteam of afdeling te maximaliseren.

Leiden van creatieve sessies
De Facilitator heeft de kennis en ervaring om u te adviseren over welke creativiteitsmethode in welke situatie het meest effectief is (denk aan TRIZ, ASIT, morfologische overzichten, Root Cause Analysis, etc.). Hij/zij bereidt de sessie voor, stuurt bij, bewaakt de focus en zorgt voor een goede wrap-up met het      “Blikveldmodel ®”. Bovendien zorgt hij/zij ervoor dat kansrijke ideeen daadwerkelijk opvolging krijgen.

Begeleiden van creatieve trajecten
De Facilitator kan creatieve trajecten binnen uw bedrijf faciliteren en begeleiden, mensen coachen en iteratieslagen zo effectief mogelijk maken. Ook systematische concept-selectie behoort tot de mogelijkheden.

Advies bij afweging tijdsdruk versus creativiteit
U kunt ervoor kiezen om snel knopen door te hakken of systematisch alle oplossingsrichtingen te verkennen. Een Facilitator van CE Masters kan u adviseren welke aanpak het meest verstandig is in uw geval. Binnen die aanpak helpt de Facilitator u om het onderste uit de kan te halen.

Het optuigen van een organisatie die conceptontwikkeling aanmoedigt
Deadlines, budgetten en regulier projectmanagement zorgen voor hoge projectdruk. Hierdoor wordt het blikveld van uw ontwerpers vernauwd. Op de langere termijn heeft dit een negatieve invloed op het innovatie vermogen van uw organisatie. De Facilitator van CE Masters biedt uitkomst; hij/zij werkt samen met uw projectmanagers en upper-management aan een werkomgeving waarin conceptontwikkeling als een waardevolle activiteit wordt onderkend. Met een aantal  'guidelines', opgesteld op basis van talrijke praktijkvoorbeelden, kunnen zij een organisatie optuigen waarin spontane, vernieuwende ideeen worden opgevolgd, binnen of buiten de lopende projecten.

Meer weten?
Bent u nieuwsgierig wat een Facilitator van CE Masters voor u kan betekenen, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Terug naar 'Problem Solving & Concept Development'

Update

CE Masters is now operating under the Pezy Group brand. For more information visit www.pezygroup.com

This website will no longer be maintained